produk

Insektisida Amitraz 98% TC 95% TC 200glEC 20% EC 12.5% ​​EC 10% EC CAS 33089-61-1

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Tampilan produk

dwasds

Rincian

Jeneng produk Amitraz
Jeneng inggris amitrazestrella; azadieno; azaform; baam; bipin
CAS No. 33089-61-1
Properti Bahan aktif yaiku padhet putih utawa kuning muda kanthi kelarutan banyu sing sithik ing suhu kamar. Larut ing xylene, acetone lan toluene lan pelarut organik liyane. Lampu Ultraviolet ora duwe pengaruh cilik.
Bobot molekul:  293,41
Formula molekul  C19H23N3
 Produk kasebut minangka acaricide spektrum sing wiyar. Umume digunakake kanggo wit-witan, kembang, stroberi lan tanduran pertanian lan hortikultura liyane. Kontrol tungau, utamane tungau jeruk duwe efek sing apik. Uga digunakake kanggo ngontrol cacing polong katun, cacing cacing abang; Ticks, mites, scabies, lsp. Diformamidine minangka jinis acaricide kanthi khasiat sing luwih apik.
 Acaricides spektrum wiyar umume digunakake kanggo ngontrol tungau ing wit buah, katun, sayuran lan tanduran liyane, lan kanggo ngontrol obah ing sapi lan wedhus

Lamaran

  

Lamaran

Kontrol kabeh tahapan tungau tetranychid lan eriophyid, nyedhot pir, serangga skala, mealybugs, whitefly, aphids, lan endhog lan larva Lepidoptera instar pisanan ing katun, cucurbit, aubergine, kapsul, tomat, buah pome, buah jeruk, woh watu, woh grumbulan, stroberi, hop, ornamen, lan sawetara tanduran liyane. Uga digunakake minangka ektoparasitida kewan kanggo ngontrol obah, tungau lan kutu kanggo sapi, segawon, wedhus, babi lan wedhus.
Jinis formulasi 200 g / L EC, 125 g / L EC
  

 

Paket

Cairan: Drum plastik utawa wesi 200Lt,
            20L, 10L, 5L HDPE, FHDPE, Co-EX, PET drum 
            1Lt, 500mL, 200mL, 100mL, 50mL HDPE, FHDPE, Co-EX, Pet PET film Susut, tutup ukuran
Padhet:   25kg, 20kg, 10kg, gendang serat 5kg, tas PP, tas kertas kerajinan,
            1kg, 500g, 200g, 100g, 50g, 20g Aluminium foil bag.
Karton: karton kebungkus plastik 
Paket kasebut bisa digawe minangka syarat pelanggan.
Stabilitas Panyimpenan Stabil kanggo 2 taun sawise nampa pesenan yen disimpen ing kondisi sing disaranake. Sawise 2 taun, senyawa kasebut kudu dianalisis maneh babagan kemurnian kimia sadurunge digunakake.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita