produk

  • Insecticide Bacillus thuringiensis(BT) 32000 IUmg WP 16000 IUmg WP 8000IUmg WP CAS 68038-71-1

    Insektisida Bacillus thuringiensis (BT) 32000 IUmg WP 16000 IUmg WP 8000IUmg WP CAS 68038-71-1

    Rincian tampilan produk Jeneng umum Bacillus Thuringiensis CAS 68038-71-1 Formula struktural C22H32N5O16P Bacillus Thuringiensis subsp Kurstaki minangka insektisida mikroba sing akeh digunakake ing Tiongkok, sing nyebabake hama efek ing tanduran, alas, woh-wohan lan sayuran. Produk saka perusahaan kami diproduksi saka galur alami beracun kanthi proses fermentasi unik. Iki disertifikasi minangka "Produk Organik" dening China Organic Food ...
  • Fungicide Triadimenol 95%TC,25%EC,10%WP 15%WP 25%WP

    Triadimenol jamur 95% TC, 25% EC, 10% WP 15% WP 25% WP

    Rincian tampilan produk Spesifikasi Utama: Triadimenol fungisida 95% TC, 10% WP 15% WP 25% WP, 25%% EC AWINER Triadimenol fungisida Katrangan Triadimenol minangka keracunan Bakteri. A fungisida kanggo sereal, bit lan kuningan digunakake kanggo ngontrol macem-macem penyakit kalebu jamur bubuk, teyeng, roti lapis lan asam. Jeneng Produk Triadimenol CAS No. 55219-65-3 Konten & Formulasi 250g / L EC, 97% TC Properti Fisik & Bahan Kimia: Molekul Cairan Kuning Cah ...
  • Fungicide Tricyclazole 20%WP, 40%SC, 75%WP, 75%DF,CAS 41814-78-2

    Fungicide Tricyclazole 20% WP, 40% SC, 75% WP, 75% DF, CAS 41814-78-2

    Rincian tampilan Produk Spesifikasi Fungsi Tricyclazole Fungisida 96% TC, 20% WP, 75% WP / DF, 40% SC Jeneng Kimia 5-metil-1,2,4-triazolo [3,4-b] benzothiazole CAS No. 41814-78-2 Formula Empiris C9H7N3S Toxicology Oral Acute oral LD50 kanggo tikus 314, tikus 245, asu> 50 mg / kg. Kulit lan mripat LD50 perkutan akut kanggo terwelu> 2000 mg / kg. Iritasi mripat sithik; ora iritasi ing kulit (terwelu). Inhalasi LC50 (1 jam) kanggo clurut udhara 0,146 mg / l. ORA ...
  • Insecticide Abamectin 1.8%EC 50gl EC 36gl EC CAS 71751-41-2

    Insektisida Abamektin 1,8% EC 50gl EC 36gl EC CAS 71751-41-2

    Rincian tampilan produk Jeneng Umum Abamectin (71751-41-2) Jeneng Liyane Avermectin 5-O-demethylavermectin A1a (i) campuran karo5-O-demethyl-25-de (1-methylpropyl) 25- (1-methylethyl) avermectin A1a ( ii) Formula molekul C48H72O14 (avermectin B1a); C47H70O14 (avermectin B1b) Tipe Formulasi Abamektin Teknis: 5% TC97% TC, Formulasi Abamektin: 1.8% EC, 2% EC.3.6% EC, 5.4% EC.1.8% EW, Mode Aksi 3.6EW Abamektin nyerang sistem saraf serangga lan tungau, nyebabake ...
  • Insecticide Acetamiprid 20%SP 5% EC CAS 135410-20-7 160430-64-8

    Insetamisida Acetamiprid 20% SP 5% EC CAS 135410-20-7 160430-64-8

    Rincian tampilan produk Jeneng umum acetamiprid 20 sp Jeneng Liyane Mospilan Formula molekul C10H11ClN4 Formulasi Jenis Acetamiprid Teknis: 97% TC, Formulasi Acetamiprid: 5% EC, 10% EC, 25% EC, 20% WP, 70% WP, 20% SP, 40% WDG, 70% WDG Mode Kontrol Tumindak Hemiptera, utamane kutu kurung, Thysanoptera lan Lepidoptera, kanthi aplikasi lemah lan godhong-godhongan godhong, ing macem-macem tanduran, utamane sayuran, buah lan teh. Ditrapake ing 75-300 g / ha kanggo sayuran, ing kebon 100-700 g / ha. Ap ...
  • Insecticide Aluminum phosphide 56%TB KH2PO3 CAS 20859-73-8

    Insektisida Aluminium fosida 56% TB KH2PO3 CAS 20859-73-8

    Rincian tampilan Produk Jeneng Produk Panyimpenan fosfat aluminium ing papan sing adhem lan garing Panganggone Paket gandum ing wadhah sing ditutup (kayata drum bensin) sing bisa disegel, utawa ditumpukake kanthi rapi ing ruangan, segel nganggo film plastik, lan lebokake tablet fosfida aluminium dibungkus gauze saben meter kubik gandum 3 -4 tablet, sawise disegel suwene 5-7 dina, lawang mbukak, windows, tutup wadhah, nyuwek film plastik lan tutup liyane, ventilasi lan ventilasi suwene 5-7 dina ...
  • Insecticide Amitraz 98%TC 95%TC  200glEC 20%EC 12.5%EC 10%EC CAS  33089-61-1

    Insektisida Amitraz 98% TC 95% TC 200glEC 20% EC 12.5% ​​EC 10% EC CAS 33089-61-1

    Rincian tampilan produk Jeneng produk Amitraz Jeneng Inggris amitrazestrella; azadieno; azaform; baam; bipin CAS No. 33089-61-1 Larut ing xylene, acetone lan toluene lan pelarut organik liyane. Lampu Ultraviolet ora duwe pengaruh cilik. Bobot molekul: 293,41 Formula molekul C19H23N3 Produk kasebut minangka acarisida spektrum sing jembar. Umume digunakake kanggo wit buah, kembang, strawber ...
  • Insecticide Acephate 97%TC 75%SP 30%EC 95%SG CAS 30560-19-1

    Insektisida Acephate 97% TC 75% SP 30% EC 95% SG CAS 30560-19-1

    Rincian tampilan produk Spesifikasi Fungsi Acephate Fungsi Insektisida 95% tc, 75% SP, 400G / L EC, 300G / L EC, 25% WP Bahan Kimia (Z) - [3 - [(6-chloro-3-pyridinyl) metil ] -2-thiazolidinylidene] cyanamide CAS No. 30560-19-1 Formula Empiris C4H10NO3PS Toksikologi Lisan oral LD50 akut LD50 kanggo tikus lanang 1447, tikus wanita 1030 mg / kg. Kulit lan mripat LD50 perkutan akut kanggo terwelu> 10 000 mg / kg. Sedhot kanggo kulit (terwelu); ora sensitif marang kulit (marmut). Inha ...
  • Insecticide Alpha-cypermethrin 5%EC 5%WP 5%EW 10% 25% EC 5% WP CAS 67375-30-8

    Insektisida Alpha-cypermethrin 5% EC 5% WP 5% EW 10% 25% EC 5% WP CAS 67375-30-8

    Rincian tampilan produk Jeneng Umum Alpha-cypermethrin 5% EC Jeneng Liyane Alpha Cypermethrin Formula molekul C22H19Cl2NO3 Tipe Formulasi Alpha-cypermethrin Teknis: 90% TC, 92% TC, 95% Formula Alpha-cypermethrin: 5% EC, 10% EC, 20 % EC, 5% WP, 5% SC Mode Aksi Alpha-cypermethrin nyerang sistem saraf serangga lan tungau, nyebabake kelumpuhan sajrone pirang-pirang jam. Kelumpuhan ora bisa dibalekake. Abamektin aktif yen dipangan (racun weteng) sanajan ana sawetara ...
  • Insecticide Beta-cypermethrin 5%EC 95%TC 10%SC 5%WP 4.5% ME CAS 67375-30-8

    Insektisida Beta-cypermethrin 5% EC 95% TC 10% SC 5% WP 4.5% ME CAS 67375-30-8

    Rincian tampilan produk Jeneng produk Beta-Cypermethrin Biokimia Tumindak ing sistem saraf serangga, ngganggu fungsi neuron kanthi interaksi karo saluran natrium Mode tumindak Insektisida non-sistemik kanthi kontak lan tumindak weteng. Kontrol Hama Cypermethrin ditambahake ing akeh zat kontrol hama sing kasedhiya kalebu Raid, Ammo lan Demon. Sing paling umum digunakake kanggo ngontrol hama, utamane ngengat, sing ngerti nyerang tanduran woh, sayuran lan katun. ...
  • Insecticide Bifenazate 24%SC 99%TC 80%WP 5%GR 43%SC CAS 149877-41-8

    Insektisida Bifenazate 24% SC 99% TC 80% WP 5% GR 43% SC CAS 149877-41-8

    Rincian tampilan produk Jeneng umum Bifenazate Jeneng kimia 1-methylethyl 2- (4-methoxy [1,1'-biphenyl] -3-yl) hydrazinecarboxylate CAS No 149877-41-8 Formula molekul C17H20N2O3 Jeneng liyane Floramite; Bifenazate [ISO]; Isopropil 2- (4-methoxy- [1,1'- biphenyl] -3-yl) hidrazinecarboxylate; UNII-24Z9QW0505; lsp. Formulasi jinis 43% SC, 24% SC Paket Cair: 200Lt plastik utawa drum besi, 20L, 10L, 5L HDPE, FHDPE, Co-EX, PET drum 1Lt, 500mL, 200mL, 100mL, 50mL HDPE, ...
  • Insecticide Bifenthrin 97% TC 40% SC 2.5%EC 25%SC 10%EC CAS 82657-04-3

    Insektisida Bifenthrin 97% TC 40% SC 2.5% EC 25% SC 10% EC CAS 82657-04-3

    Rincian tampilan produk Jeneng produk Bifenthrin MF C23H22ClF3O2 CAS No. 82657-04-3 Bobot Molekuler 422.87 Klasifikasi Nama Bahan Kimia Insektisida (2-metil [1,1'-biphenyl] -3-yl) metil 3 (2-chloro-3, 3,3-trifluoro-1- propenyl) -2,2-dimethylcyclopropanecarboxylate Mode of Action Pest Spectrum Kontak lan tumindak weteng kanthi sawetara efek residual. Modulator saluran natrium. Aplikasi 1. Efektif tumrap macem-macem hama folio, kalebu Coleoptera, Diptera ...