produk

  • Fungicide Triadimenol 95%TC,25%EC,10%WP 15%WP 25%WP

    Triadimenol jamur 95% TC, 25% EC, 10% WP 15% WP 25% WP

    Rincian tampilan produk Spesifikasi Utama: Triadimenol fungisida 95% TC, 10% WP 15% WP 25% WP, 25%% EC AWINER Triadimenol fungisida Katrangan Triadimenol minangka keracunan Bakteri. A fungisida kanggo sereal, bit lan kuningan digunakake kanggo ngontrol macem-macem penyakit kalebu jamur bubuk, teyeng, roti lapis lan asam. Jeneng Produk Triadimenol CAS No. 55219-65-3 Konten & Formulasi 250g / L EC, 97% TC Properti Fisik & Bahan Kimia: Molekul Cairan Kuning Cah ...
  • Fungicide Tricyclazole 20%WP, 40%SC, 75%WP, 75%DF,CAS 41814-78-2

    Fungicide Tricyclazole 20% WP, 40% SC, 75% WP, 75% DF, CAS 41814-78-2

    Rincian tampilan Produk Spesifikasi Fungsi Tricyclazole Fungisida 96% TC, 20% WP, 75% WP / DF, 40% SC Jeneng Kimia 5-metil-1,2,4-triazolo [3,4-b] benzothiazole CAS No. 41814-78-2 Formula Empiris C9H7N3S Toxicology Oral Acute oral LD50 kanggo tikus 314, tikus 245, asu> 50 mg / kg. Kulit lan mripat LD50 perkutan akut kanggo terwelu> 2000 mg / kg. Iritasi mripat sithik; ora iritasi ing kulit (terwelu). Inhalasi LC50 (1 jam) kanggo clurut udhara 0,146 mg / l. ORA ...
  • fungicide Azoxystrobin 25%SC,50%WDG,80%WDG CAS 131860-33-8

    pestisida azoxystrobin 25% SC, 50% WDG, 80% WDG CAS 131860-33-8

    Rincian tampilan produk Jeneng Umum Azoxystrobin (71751-41-2) Jeneng Liyane AZX, Amistar, Quadris Formula Molekuler C22H17N3O5 Formulasi Tipe Azoxystrobin Teknis: 97% TC, Formulasi Azoxystrobin: 25% SC, 50% WDG, 80% Mode Tindakan WDG cara tumindak yaiku kanthi nyegah ambegan mitokondria ing jamur. Iki nyegah germination spora, pertumbuhan mycelial, lan produksi spora fungisida. Dosis Penyusunan Formulasi Aplikasi ...
  • fungicide Benomyl 50%WP CAS 17804-35-2

    fungisida Benomyl 50% WP CAS 17804-35-2

    Rincian tampilan produk Jeneng produk Benomyl Info umum Fungsi: Spesifikasi Jamur: 50% WP CAS: 17804-35-2 Toksikologi oral oral akut efektif oral oral akut tinggi untuk 5000> 5000 mg ai / kg Kulit lan mripat LD50 perkutan akut kanggo terwelu> 5000 mg / kg; iritasi kulit sing ora bisa dianggep, sauntara kanggo mripat (terwelu). Inhalasi LC50 (4 jam) tikus> udakara 2 mg / l. NOEL (2 y) kanggo tikus> diet 2500 mg / kg (uji coba tingkat maksimal), ora ana bukti ...
  • fungicide Carbendazim 50%SC,50%WP CAS 10605-21-7

    fungisida Carbendazim 50% SC, 50% WP CAS 10605-21-7

    Rincian tampilan Produk Jeneng Produk Carbendazim Fungsi Fungisida Spesifikasi 98% Tech, 500g / L SC Jeneng Kimia metil 1H-benzimidazol-2-ylcarbamate CAS No. 10605-21-7 Formula Empiris C9H9N3O2 Toksikologi Lisan oral LD50 akut kanggo tikus 6400, asu> 2500 mg / kg Kulit lan mripat LD50 perkutane akut kanggo terwelu> 10 000, tikus> 2000 mg / kg. Ora iritasi ing kulit lan mripat (terwelu). Ora sensitiser kulit (marmut). Inhalat ...
  • fungicide Copper hydroxide 77%WP

    fungisida Tembaga hidroksida 77% WP

    Detil tampilan Produk Jeneng Produk Tembaga hidroksida Fungsi Spesifikasi Jamur 97% TC, 77% WP, 50% WP Jeneng Kimia tembaga hidroksida (Cu (OH) 2) CAS No. 20427-59-2 Formula Empiris CuH2O2 Toksikologi Lisan oral oral akut LD50 kanggo tikus 489 mg / kg (teknologi.). Kulit lan mripat LD50 perkutan akut kanggo terwelu> 3160 mg / kg. Ngirit banget lan korosif kanggo mripat, iritasi kulit sing entheng. Nghirup udara LC50> 2 mg / l. Kelas keracunan WHO (ai) III; EPA (formulasi) ...
  • fungicide Copper oxychloride 50%WP CAS 1332-40-7

    fungisida Tembaga oxychloride 50% WP CAS 1332-40-7

    Rincian tampilan produk Jeneng produk Tembaga oxychloride Info umum Fungsi: Spesifikasi Jamur: 50% WP CAS: 1332-40-7 Toksikologi agrochemical efektif akut LD50 oral akut sing akut yaiku 700 mg / kg. LD50 perkutan akut luwih saka 2000 mg / kg. Aplikasi Aplikasi fungisida protèktif efektif ora organik, fungsi kanthi ngeculake ion tembaga menyang protein denzim lan anzimme karo spora jamur. Kontrol pungkasan penyakit kentang, tomat ...
  • fungicide Cymoxanil 50%WDG CAS 57966-95-7

    fungisida Cymoxanil 50% WDG CAS 57966-95-7

    Rincian tampilan Produk Nama Produk Cymoxanil Fungsi Spesifikasi Jamur 50% WDG Nama Kimia 2-cyano-N - [(ethylamino) karbonil] -2- (methoxyimino) acetamide CAS No. 57966-95-7 Formula Empiris C7H10N4O3 Toksikologi Lisan oral LD50 akut untuk tikus lanang 760, tikus wedok 1200 mg / kg. Kulit lan mripat LD50 perkutan akut kanggo terwelu> 2000 mg / kg. Ora ngganggu mripat; iritasi kulit sithik (terwelu). Ora sensitiser kulit (marmut). ...
  • Fungicide Thiram98%TC, 50%WP,70%WP, 80%WDG

    Thiramicide Thiram98% TC, 50% WP, 70% WP, 80% WDG

    Rincian tampilan Produk Jeneng Produk Thiram 80% WP CAS No. 137-26-8 Spesifikasi (COA) Konten: ≥50% Tingkat penundaan% r: ≥75 Wektu udan s: ≤120 MF C6H12N2S4 Cara Aksi Iki beracun rendah fungisida, kulit lan membran lendhut duwe efek stimulasi. Target Thiram digunakake minangka perawatan wiji kanggo ngontrol smut lan buntut gandum, smut sing longgar lan ditutupi lan bledosan Typhula saka gandum, jamur bubuk, teyeng, bintik godhong lan ...
  • Fungicide Triazolone 95%TC, 25%WP

    Jamur Triazolone 95% TC, 25% WP

    Rincian tampilan produk Karakteristik Triadimefon minangka fungisida triazol kanthi efisiensi tinggi, keracunan kurang, residu kurang, durasi dawa lan properti sistemik sing kuat. Sawise diserap dening macem-macem bagean saka tanduran, bisa ditindakake ing awak tanduran. Efek efektif kanggo nyegah, ngilangi, lan ngobati karat lan jamur bubuk. Iki efektif kanggo macem-macem penyakit panen kayata buletin jagung, moire gandum, penyakit godhong gandum, rotas ireng nanas, smut kepala jagung, lan liya-liyane ...
  • Fungicide Ziram 95%TC, 80%WP CAS 137-30-4

    Jamur Ziram 95% TC, 80% WP CAS 137-30-4

    Rincian tampilan produk Jeneng umum ziram CAS NO. 137-30-4 FORMULASI KATEGORI fungisida 95% TC, 80% WP PACKAGING 25kg / drum utawa minangka sarat Aplikasi Ziram minangka fungisida dithiocarbamate pertanian sing digunakake kanggo macem-macem jamur lan penyakit. Bisa ditrapake ing godhong tanduran, nanging uga digunakake minangka lemah lan / utawa perawatan wiji. Muncul bubuk putih Titik didih leleh poin ...
  • Fungicide Tricyclazole 40%SC,75%WP,75%DF

    Tricyclazole jamur 40% SC, 75% WP, 75% DF

    Rincian tampilan produk Tricyclazole minangka fungisida khusus kanggo ngontrol jeblugan beras, kalebu thiazoles. Mekanisme tumindak bakterisida utamane kanggo nyegah pembentukan melanin sing dipasang, mula bisa nyegah germinasi spora lan sporulasi adhesi, nyegah invasi patogen lan nyuda produksi spora jamur jeblugan beras. Klasifikasi Fungisida Jeneng Liyane tricyclazole EINECS No 255-559-5 Powder State CAS No 41814-78-2 MF C9H7N3S ...