produk

60a7d5ed

Alamat

Lantai 9, Pelabuhan Bisnis Internasional Caiku, ing prapatan Jalan Huai'an lan Jalan Diying, Distrik Yuhua, Kota Shijiazhuang, Provinsi Hebei

Telpon

+86 15081107713

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00
Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita