produk

  • Thrips pancen angel dipateni? Cara kasebut sampeyan bisa nyoba

    Thrips minangka salah sawijining hama petani sing paling disengiti, amarga meh kabeh jinis woh lan sayuran padha mangan, lan nyuda produksi panen. Dadi apa ana cara sing efektif? Kepiye cara nggunakake kanthi bener kanggo nggawe efek luwih apik? Thrips angel kanggo nyegah lan ngobati. Kaping pisanan, pangerten ...
    Waca liyane
  • Sawetara tren babagan pestisida

    Bagean 1: Nganyari mingguan rega bahan baku pestisida China. Nalika musim adol teka, pabrik produksi wiwit tuku, nyimpen lan ngasilake. Amarga kabeh proses kasebut kedadeyan ing wektu sing cukup konsentrasi, pabrik-pabrik kasebut nggunakake inventarisasi sawetara produk lan ...
    Waca liyane
  • Perusahaan pestisida Awiner

    Profil Perusahaan SHIJIAZHUANG AWINER BIOTECH CO., LTD minangka perusahaan agrokimia profesional sing melu industri agrokimia, khusus ing produk Insektisida, Herbisida, Fungisida, PGR lan produk kontrol hama lan nyediakake macem-macem formulasi: EC, SL, SC, WP, SP, WDG, EW, FS, ULV lsp.
    Waca liyane
  • Babagan kita-layanan lan kualitas

    P1: Apa sampeyan duwe sertifikat babagan pestisida? Wangsulan: Nggih. P2: Kepiye kontak karo kita? Klik Alibaba "Supplier Hubungi" banjur kirim pesen babagan produk sing sampeyan minat, sampeyan bakal entuk wangsulan sajrone 24 jam. P3: Kepiye layanan sampeyan? Kita nyedhiyakake layanan 7 * 12 jam, lan ...
    Waca liyane