produk

Pambuka Perusahaan
Awiner Biotech didegaké ing taun 2006,dununge ing sisih lor China-Shijiazhuang, Provinsi Hebei.Kutha iki cedhak karo kapten kita Beijing, transportasi luwih gampang.Awiner Biotech duwe komitmen kanggo riset, ngasilake lan nyebarake agrochemicals. umume menehi hasil karo pestisida, herbisida, fungisida, pengatur pertumbuhan tanduran lan pestisida kesehatan masyarakat.

qwqw (6)
qwqw (5)
qwqw (2)
png

Pasar Kita
Nganti saiki, kita wis menang pelanggan saka Irak, Iran, Afghanistan, Pakistan, India, Libya, Suriah, Turki, Yaman, Ukraina, Rusia, Kazakhstan, Uzbekistan, Chili, Bolivia, Meksiko, Brasil, Paraguay, Nigeria, Djibouti, Rwanda , Somalia, Malaysia, Kamboja, Nepal, Myanmar lan sapanunggalane.

Pameran
Negara-negara sing melu pameran yaiku Turki, Iran, Pakistan, Nigeria, Rusia, Kamboja, Malaysia, Uzbekistan, lsp.

1593507864
1593507853(1)
1593507846(1)
1593507833(1)

Survei pasar pelanggan
Kita menyang negara pelanggan kanggo nindakake inspeksi pasar, nganalisa lan ngrampungake masalah, ngerti panggunaan produk, lan pelanggan uga bakal ngunjungi kita

1593507400(1)
1593507393(1)
1593507384(1)
1593507376(1)

Sistem Pasokan
1. Siji Stop Assistant Assistant.
sampeyan bisa entuk kabeh formulasi:
WDG, EC, SC, SL ....
pestisida, herbisida, fungisida ....
ora prelu diajak pabrik liyane.
2. Ngumpulake kabeh rega saka macem-macem pabrik lan nyedhiyakake rega sing paling kompetitif kanggo para pelanggan. Kanggo nggawe saben sen dietung
3. Kerjasama wektu sing suwe lan hubungan sing apik karo pabrik mbantu kita entuk barang lan pangiriman ing wektu sing tepat.
4. Sampeyan bisa entuk instruksi profesional saka spesialis agrochemical, luwih saka pestisida dhewe.
Kontrol Kualitas
1. Perusahaan duwe metode inspeksi produk agrokimia lengkap lan instrumen uji coba canggih: kromatografi cair tekanan tinggi,
kromatografi gas, penganalisa distribusi ukuran partikel laser, keseimbangan analitik presisi tinggi, penganalisis kelembapan, lsp.
inbound lan outbound, analisis batch lan jangkoan deteksi tekan 100%
2.Kami makaryakke tim desain kemasan profesional lan inspektur kualitas sing berpengalaman kanggo memenuhi macem-macem proses pangolahan lan
kabutuhan kemasan kanthi standar sing dhuwur.
3. Indikator produk wis nggayuh utawa ngluwihi standar FAO lan negara liya, lan menang kanthi unanimous
komentar saka pelanggan, nyedhiyakake jaminan penting kanggo pangembangan pelanggan.
5, Kita nampa tes SGS kanggo kabeh produk!
Pemeriksaan pra-pengiriman
Pamriksa dhiri
1. Priksa manawa ana karusakan karton, kebocoran botol, lsp. Masalah nalika barang tekan pelabuhan.
2. Priksa jumlah karton supaya ora ana karton sing ilang.
3.Chech Apa produk promosi, hadiah, conto, lsp sing dibutuhake pelanggan kabeh wis ana, ora ana sing ilang.
4. Priksa manawa ana teks utawa cetak tandha ing karton sing ora kondhang kanggo reresik pelanggan utawa nambah risiko inspeksi.
Pemeriksaan pihak katelu sing ditemtokake pelanggan
1. Sampling SGS kanggo inspeksi sadurunge dikirim
Ngganti pelanggan kanggo inspeksi port
Adhedasar pamriksa dhewe
1. Siapke ponsel utawa kamera kanthi resolusi dhuwur.
2.Gambar foto banjur atur rincian kanggo dikirim menyang pelanggan liwat email utawa alat komunikasi.
3. APP seluler urip bisa digunakake kanggo nelpon video pelanggan lan nyiarake kahanan momotan menyang pelanggan.
Layanan sawise-sales
Sawise kapal mangkat
1. Kita bakal nglacak rincian kanggo kontainer kanthi rutin.
2. Kita bakal ngelingake sampeyan sadurunge kapal teka ing pelabuhan
3. Kita bakal tindakake yen barang rusak utawa ora ing transit.
4. kita bakal nyiyapake ringkesan pesen kanggo sampeyan, saka rampung panjaluk supaya prentah.
Rapat Ringkesan
1. Sawise pesen rampung, kita bakal duwe rapat ringkesan, kanggo ngringkes pengalaman, masalah sing ditemoni lan syarat khusus pelanggan, kanggo nyiapake kerja sama sabanjure.
2. Kabeh desain lan conto label bakal disimpen.
3. Kita matur nuwun sanget yen para pelanggan bisa menehi saran lan saran babagan pesanan lan layanan iki, nuduhake kekurangan, kita bakal nambah wektu mbesuk.

Ngarep-arep kerja sama sabanjure yen wareg karo produk lan layanan
Cara ngatasi manawa ana masalah babagan barang kasebut.
1. Masalah kualitas:
Pelanggan bakal menehi laporan tes pihak katelu, lan kita bakal nyoba sampel barang. Yen pancen salah karo kualitas kayata konten ora cukup, perusahaan kita tanggung jawab penuh.
2. Paket kerusakan:
Yen ana masalah bocor nalika pelanggan njupuk barang ing pelabuhan, perusahaan kita tanggung jawab
Barang dikirim menyang pelabuhan suwene 15 dina, lan pengepakan bocor, rusak, lsp. Perusahaan kita tanggung jawab
Nyedhiyakake foto lan video
(Aja kuwatir kualitas produk, Kita duwe kontrol kualitas lan sistem tes sing ketat. Kabeh barang bakal dites sadurunge dikirim saka pabrik.)