produk

Insektisida Aluminium fosida 56% TB KH2PO3 CAS 20859-73-8

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Tampilan produk

rteeee

Rincian

Jeneng Produk fosfida aluminium
panyimpenan ing sangisore papan sing adhem lan garing
Panganggone Bungkus gandum ing wadhah sing ditutup (kayata drum bensin) sing bisa ditutup, utawa tumpukake kanthi rapi ing ruangan, segel nganggo
film plastik, lan lebokake tablet fosida aluminium sing dibungkus gauze saben meter kubik gandum 3 —4 tablet, sawise disegel kanggo
5-7 dina, mbukak lawang, windows, tutup wadhah, ngilangi film plastik lan tutup liyane, ventilasi lan ventilasi nganti 5-7
dina, lan simpen panganan kaya biasane sawise gas beracun wis entek.
Spesifikasi 1,3g / tb * 20 / tabung * 16 / timah * 20 / karton 2, 0.6g / tb, 1667tb / botol * 20 / karton 3, 300g / botol * 20 / karton
Bidang aplikasi Kanggo perawatan hama gandum ing biji kakao sing disimpen, biji kopi, millet, kacang, beras, sorgum, kacang kedele, winih kembang srengenge, lan
gandum, tablet bisa ditrapake nalika komoditas mili menyang panyimpenan Kanggo ngobati hama gabah ing biji kakao sing disimpen, kopi
kacang buncis, gedang, kacang, beras, sorgum, kacang kedele, winih kembang srengenge, lan gandum, tablet bisa ditrapake amarga komoditas kasebut mili menyang
panyimpenan
Toksikologi Tikus lanang akut liwat tutuk LD50 nganti 2000 mg / kg; Tikus lanang LD50 perkutan akut kanggo> 2 g / kg; Ora ana teratogenik lan saraf
efek keracunan.

Lamaran

Insektisida lan rodentisida yaiku racun pernafasan, metabolisme, lan saraf. Ngembangake campuran fosfor sing ora gampang kobong (beracun), amonia lan karbon dioksida. Kontrol fumigasi serangga lan hama rodent ing pari-parian sing disimpen (gandum, gandum, gandum, beras, sorgum, jagung, lsp), biji wiji, produk gandum (glepung, mi, semolina, lsp), pulsa (kacang polong, kacang buncis , lsp), tembakau, tapioka (oyot lan glepung), wiji minyak, jajan expeller, kacang-kacangan, biji kacang, buah garing, biji kopi, biji kakao, teh, lsp; lan ing gudang kosong, silo, bahan pengemasan, wadhah transportasi, lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita