produk

Pangolahan cerdas

Lokakarya standar komersial sing nggabungake keamanan, perlindungan lingkungan, intelijen, integrasi lan sistem, khusus digawe kanggo perusahaan persiapan agrokimia

Kemasan cerdas

Kemasan cairan kanthi otomatis kayata konsentrasi emulifiable lan pupuk larut banyu. Baris kabeh nggunakake struktur loro-lapisan ...

Pergudangan cerdas

Nggunakake rak telung dimensi lan stacker lan peralatan liyane kanggo nggawe stacker mlaku ing arah horisontal lan vertikal ing jalur ing antarane rak telung dimensi

Layanan EPCM Pabrik sing Cerdas

Nggabungake praktik canggih ing industri sing ana gandhengane ing omah lan luar negeri lan pengalaman praktis ing industri kasebut, Model EPCM minangka ...