produk

Insektisida Beta-cypermethrin 5% EC 95% TC 10% SC 5% WP 4.5% ME CAS 67375-30-8

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Tampilan produk

sddfgxvd

Rincian

Jeneng produk Beta-Cypermethrin
Biokimia Tumindak ing sistem saraf serangga, ngganggu fungsi neuron kanthi interaksi karo saluran natrium
Cara tumindak  

Insektisida non-sistemik kanthi kontak lan tumindak weteng.

Kontrol Hama Cypermethrin ditambahake ing akeh zat kontrol hama sing kasedhiya kalebu Raid, Amunisi lan Setan. Sing paling umum digunakake kanggo ngontrol hama, utamane ngengat, sing ngerti nyerang tanduran woh, sayuran lan katun.
Perawatan Titik Insektisida sing ngemot sitpermethrin uga digunakake kanggo ngobati serangga ing wilayah sing retak utawa ngemot celah sing angel digayuh. Aplikasi ana ing bangunan komersial lan industri, kayata gudang, lan kendaraan transportasi kaya pesawat lan bus.
Perawatan alangan Amarga pengaruh lingkungan lan efektivitas minimal kanggo pencegahan, cypermethrin uga umum digunakake minangka perawatan penghalang ing rumah sakit, sekolah lan wilayah non-panganan ing restoran.

Lamaran

Formula: Objek: Serangga: Dosis:
Beta-cypermethrin 5% WP Insektisida kesehatan Nyamuk FlyCockroach 30-50mg / m2 / Semprotan sisa
Beta-cypermethrin 10% EC Gobis Caterpillar 7,5-15g / hektar / nyemprot
Beta-cypermethrin10% EC Wit apel Nipponensis Carposina 25-33mg / kg / siaran
Beta-cypermethrin4,5% EC Sayuran krucos plutella xylostella 9-25.5g / hektar / nyemprot
Beta-cypermethrin4,5% EC Katun Bollworm 15-30g / hektar / nyemprot

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita