produk

Insektisida Alpha-cypermethrin 5% EC 5% WP 5% EW 10% 25% EC 5% WP CAS 67375-30-8

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Tampilan produk

faffc

Rincian

Jeneng umum

Alpha-cypermethrin 5% EC

Jeneng liyane

Alpha Cypermethrin

Formula molekul

C22H19Cl2NO3

Jinis Formulasi

Teknis Alpha-cypermethrin: 90% TC, 92% TC, 95% TC
Formulasi Alpha-cypermethrin: 5% EC, 10% EC, 20% EC, 5% WP, 5% SC

Cara Tumindak

Alpha-cypermethrin nyerang sistem saraf serangga lan tungau, nyebabake kelumpuhan sajrone pirang-pirang jam. Kelumpuhan ora bisa dibalekake. Abamektin aktif yen dipangan (racun weteng) sanajan ana sawetara kegiatan kontak. Maksimal
angka kematian ana ing 3-4 dina

Lamaran

 

 

Lamaran

Alpha-cypermethrin bisa digunakake kanggo ngontrol hama ing tanduran kayata katun, sayuran, wit buah, tanduran teh, kedele lan bit gula. Efek kontrol LEPIDOPTERA, lan setengah, Diptera, ORTHOPTERA, COLEOPTERA, tassel lan HYMENOPTERA ing wit katun lan buah kena pengaruh. Efek khusus kanggo cacing polong katun, gossypiella Pectinophora, aphis gossypii, litchi lan jeruk Phyllocnistis citrella.
 

 

 

Paket

Cairan: Drum plastik utawa wesi 200Lt,
            20L, 10L, 5L HDPE, FHDPE, Co-EX, PET drum 
            1Lt, 500mL, 200mL, 100mL, 50mL HDPE, FHDPE, Co-EX, Pet PET film Susut, tutup ukuran
Padhet:   25kg, 20kg, 10kg, gendang serat 5kg, tas PP, tas kertas kerajinan,
            1kg, 500g, 200g, 100g, 50g, 20g Aluminium foil bag.
Karton: karton kebungkus plastik 
Paket kasebut bisa digawe minangka syarat pelanggan.
Stabilitas Panyimpenan Stabil kanggo 2 taun sawise nampa pesenan yen disimpen ing kondisi sing disaranake. Sawise 2 taun, senyawa kasebut kudu dianalisis maneh babagan kemurnian kimia sadurunge digunakake.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita