produk

Insetamisida Acetamiprid 20% SP 5% EC CAS 135410-20-7 160430-64-8

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Tampilan produk

dwasd

Rincian

Jeneng umum

acetamiprid 20 sp

Jeneng liyane

Mospilan

Formula molekul

C10H11ClN4

Jinis Formulasi

Teknis Acetamiprid: 97% TC,
Formulasi Acetamiprid: 5% EC, 10% EC, 25% EC,

20% WP, 70% WP, 20% SP, 40% WDG, 70% WDG

Cara Tumindak

Kontrol Hemiptera, utamane aphids, Thysanoptera lan Lepidoptera, kanthi aplikasi lemah lan fololi, ing macem-macem tanduran, utamane sayuran, buah lan teh. Ditrapake ing 75-300 g / ha kanggo sayuran, ing kebon 100-700 g / ha.

Lamaran

Formulasi

Tanduran

Serangga

Dosis

Acetamiprid 5% EC

 

 

Katun

Gandum aphid 

7,5-12 40kg nglawan semprotan banyu

Sayuran

Kutu sayuran

6-10ppm semprotan

Beras

Jeruk aphid

6-10ppm semprotan
Acetamiprid 20% SP

Wit asri

kebon kebon

100-700 g / ha
Acetamiprid 10% EC

Teh

eelworm

0.09-0.18ml / DBH
Acetamiprid 40% WDG

Gobis

aphid

18-24g / ha
Acetamiprid 70% WDG

Timun

aphid

21-26.25g / ha

Barang 

Indeks 

 

Acetamiprid 98% TC 

Acetamiprid 70% WDG 

Acetamiprid 70% WP 

Penampilan

Wêdakakêna putih mati

Butiran putih putih

Wêdakakêna putih mati

Konten AI

98% min

70% min.

70% min.

Ora larut ing aseton,%

0,3 maks.

**

**

nilai pH

**

6.0 ~ 9.0

6.0 ~ 9.0

Tes ayak udan(Saringan 75 μm,%)

**

98 mnt.

98 mnt.

Kerentanan,%

**

70 mnt.

70 mnt.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita