produk

Insektisida Abamektin 1,8% EC 50gl EC 36gl EC CAS 71751-41-2

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Tampilan produk

ewwq

Rincian

Jeneng umum

Abamektin (71751-41-2)

Jeneng liyane

Avermectin 5-O-demethylavermectin A1a (i) campuran karo5-O-demethyl-25-de (1-methylpropyl) 25- (1-methylethyl) avermectin A1a (ii)

Formula molekul

C48H72O14 (avermectin B1a); C47H70O14 (avermectin B1b)

Jinis Formulasi

Teknis Abamektin: 5% TC97% TC,
Formulasi Abamektin: 1.8% EC, 2% EC.3.6% EC, 5.4% EC.1.8% EW, 3.6EW

Cara Tumindak

Abamektin nyerang sistem saraf serangga lan tungau, nyebabake kelumpuhan sajrone pirang-pirang jam. Kelumpuhan ora bisa dibalekake. Abamektin aktif yen dipangan (racun weteng) sanajan ana sawetara kegiatan kontak. Maksimal
angka kematian ana ing 3-4 dina

Lamaran

Formulasi

Tanduran

Serangga

Dosis

Abamektin 1,8% EC   Katun tungau laba-laba 10.8-13.5g / ha.
Sayuran Brassicaceous mothbackbackback 8.1-13.5g / ha.
Beras roller godhong 11.25-13.5g / ha
Abamektin 3,6% EC Gobis moth bali bali 10.8-13.5g / ha
Abamektin 5,0% EC Pinetree eelworm 0.09-0.18ml / DBH

Panyimpenan: Disegel kanthi kenceng lan disimpen adoh saka cahya ing papan sing adhem lan garing.

1. Produk kasebut minangka agen antibiotik, sing aktif nglawan nematoda, serangga, tungau lan sapanunggalane. 

2. Suntikan lan tablet sing digawe saka produk dituduhake kanggo perawatan nematoda gastrointestinal, bovis hyproderma,
lineupum hyproderma, bot irung wedhus, psoroptes ovis, sarcoptes scabiei var suis, sarcoptes ovis lan sapanunggalane. 

3. Dosis sing disaranake: 0.2-0.3mg / kg bw avermectin. 
Produk kasebut bisa dirumusake minangka insektisida lan mitisida sing digunakake ing pertanian, sing efektif tumrap tungau, intan
cacing, cacing kubis umum, leafminer, psylla, nematode lan sapanunggalane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita